Jeg har gennem en længere periode ikke spist kulhydrater, da jeg også går meget op i træning og forsøge at fjerne noget kropsfedt. Men når man går sommeren i møde, og man elsker Koldskål med kammerjunkere, så meget som jeg gør, var jeg nød til at lave et proteinrigt alternativ hertil!
Ingredienser:
- 250g Hytteost
- 2dl Kernemælk
- 1 Æggeblomme
- Citronsaft
- Vanilje
- Stevia
- 200g Mandelmel
- Stevia
- Vaniljekorn
- 1tsk Bagepulver
- Citronskal
- 2 Æg
Fremgangsmåde:
- Start med at lave kammerjunkerne. Bland mandelmel, stevia, vanilje, bagepulver, citronskal og æg sammen til en ens masse.
- Form små kammerjunkere på en bageplade og bag i en forvarmet ovn på 150 grader, til de er gyldne.
- Til koldskålen blender du hytteost, tilsætter kernemælk, æggeblomme. Smag til med citronsaft, vanilje og stevia.
Kammerjunkerne er ikke helt så sprøde som en original, men selve koldskålen er rigtig god, og er rigtig god at spise inden du går i seng, grundet det høje indhold af casein-protein fra hytteosen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar