Førsteindtrykket når du træder ind i restauranten, er fremragende. Lokalerne er charmerende, i en kælder i en ældre bygning, med vælvede lofter, og stilfuld indretning. Alt er gennemført, lige fra inventaret, til håndklæderne og sæben på toilettet, er der tænkt på den midste detalje. Dette skaber en god atmosfære med en god akustik.
Vi blev taget god imod, og vist til vores bord, hvor vi kort efter bestilte champagne til den lille snack, inden måltidet skulle begynde. En snack med temaet tang; kiks af forskellig tang, med mayonaiser og cremer, smukt udført, lækkert og passende til champagnen.

Til forret fik vi syltet pighvarre med sfærer, grønne jordbær og æble. En dejlig frisk forret, som dannede en perfekt start på menuen.

Næste ret var på nye kartofler (jeg fik taget en bid inden billedet :) ). Det var helt utroligt hvor meget smag de kunne få ud af kartofler og urter. Selve fonde var udelukkende lavet på kartofler og urter, og dertilhørende, var forskellige urtecremer.



'Hovedretten', var stegt iberico sortfodssvin med danske bønner og ærter, samt en kraftig glace.
Utroligt velsmagende ret, med det fede svin, og det helt friske bønner og ærter, der gav retten en lækker sprødhed og glacen til at bringe det hele sammen.
Desserten så vi især frem til da indehaveren Mette Gassner, er kendt for hendes udsøgte desserter. Denne dessert var med to ingredienser i fokus; hindbær og lakrids. Utrolig smuk anretning med en candyfloss og blomster på toppen. En hindbærfond blev hældt på ved bordet, som teaterikalsk smeltede candyflossen og afslørede en hindbærsorbet og nogle lakrids-kiks.
Alt i alt var det en helt fantastisk menu, med øje for detaljerne, sæsonbetonede lokale råvarer, og alle retter smagte helt fantastisk.
Jeg vil varmt anbefale Restaurant Ti Trin Ned, for dem som vil have en gennemført oplevelse, både i forhold til maden, men også atmosfæren.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar